Företaget


Weland Aluminium AB är en ledande leverantör av funktionella lösningar till både nyproduktion och renovering av fastigheter. I vårt sortiment ingår bland annat balkonger, räcken, fasader och dörrar. Vi specialiserar oss på att ta fram lätta och korrosionsskyddade produkter i aluminium. Med kunden och estetiken i fokus, levererar vi svensktillverkade produkter av hög kvalitet.

Vårt koncept är samma sedan starten – att leverera kvalitetsprodukter med lång hållbarhet i aluminium. Vår styrka är vår erfarenhet och kunskap. Vi står till förfogande vid entreprenad och montage av våra produkter. Vi gör vårt yttersta för att ta fram flexibla och kreativa lösningar som skapar vackra och funktionella bostäder.

Vi har sedan starten 1986 arbetat intensivt med att prioritera säkerheten hos våra produkter. Vi är medlemmar i Balkongföreningen där vi arbetar för säkerhet. Weland Aluminium tillverkar alla sina produkter i sin fabrik i Alvesta.

Weland Aluminium ser ständigt över sitt produktutbud och letar alltid efter nya, effektiva lösningar. Vi strävar alltid efter att leverera så säkra lösningar som möjligt och att möta framtidens krav på hållbarhet och design.

service montage

service montageDokumentation

Certifikat/policys

Miljöpolicy

Miljöpolicy Weland Aluminium AB - Ladda hem dokumentet som pdf.
  • 1
  • 1 st (Svenska)