Balkonger


 • Balkonger för nyproduktion och renovering

  Balkonger

  Balkonger för nyproduktion och renovering.

  Att koppla av en stund på balkongen en ljummen sommarkväll kan vara helt magiskt.

  Som ett café med utsikt, ett par våningar upp. Här kan både barn och vuxna samlas och njuta av gemenskap och det vackra vädret. Att äta middagen ute på balkongen istället för inomhus ger en helt annan upplevelse.
 • Balkongräcken i aluminium

  Balkongräcken

  Vi tillverkar balkongräcken av hög kvalitet som möter branschens alla krav på hållbarhet och säkerhet. Designen är anpassningsbar och utformas efter önskad stil genom att stommen i aluminium bekläs med plåt, glas, skivmaterial eller spröjs.

  Beklädnaderna kan skräddarsys för din fastighet genom unika kombinationer av material och färger. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar din fastighet.

  Låt balkongen bli din trädgård. Här kan du odla tomater, jordgubbar, sallad eller vad som önskas. Blommorna och plantorna bildar en härlig grönskande inramning när du sitter och tar en fika, från tidig vår med de första lökväxterna till sommarens härliga grönska.


 • Balkongplattor

  Balkongplattor

  Vi levererar balkongplattor antingen av aluminium eller betong. Balkongplattorna möter olika behov vare sig det gäller nyproduktion, renovering eller förstoring av balkonger.

   


 • Balkonginfästningar

  Balkonginfästningar

  Vid utbyte, utökning eller ny balkong, är den viktigaste frågan hur infästningen kan ske. Allt beror på fasadens och bjälklagens beskaffenhet. Skall fasaden samtidigt renoveras eller kanske till och med tilläggsisoleras?

  Generellt gäller dock att ju bättre infästningsmöjligheter som finns att tillgå ju enklare blir montaget. Men i stort sett alla fastigheter kan få nya eller större balkonger utan dramatiska ingrepp eller störande konstruktioner. Vi har under årens lopp fått en rik erfarenhet och kunskap inom detta område och står till tjänst med förslag och projekteringshjälp. Att få en större balkong höjer livskvalitén för hyresgästen och höjer värdet på fastigheten!


 • Balkonginfästningar

  Balkongtillbehör

  Till våra balkonger finns det ett antal tillbehör såsom skärmtak, skärmväggar och franska balkonger.

  Balkongtillbehören gör att man kan skapa en total balkonglösning som passar för de flesta hus och miljöer. För balkonger på högsta våningsplanet kan de behövas ett skärmtak. Skärmväggar änvänds för att dela av en balkong i flera delar. Sidoskärmar, fönsterdörräcke och bullerskydd är andra tillbehör som vi kan leverera.