Nordbygg

Weland Aluminium ställer ut på Nordbygg den 10-13 april. Nordbygg är mässan som ger dig ett säkert grepp om utvecklingen inom bygg-, VVS-och fastighetsbranschen.

Lediga tjänster

Just nu söker vi en Konstruktör / Statiker, samt en Teknisk säljare för balkonger och balkongräcken.

Vardagsrum

Flytta ut dina aktiviteter till balkongen när vädret tillåter det.

Är du orolig för en dålig sommar? Då kan vi erbjuda fina balkonginglasningar.

Matsal

Förvandla din balkong till bostadens centrala mötesplats under varma dagar. Inred med flexibilitet så kan balkongen få stor funktion både till vardags och fest.

Ute fast inne

Med en balkonginglasning blir din balkong ett härligt uterum. Du kan sitta på balkongen i ur och skur - dessutom förlänger du säsongen med flera månader.

Gott om luft

Våra spröjsräcken ger ett luftig intryck samtidigt som vikten hålls nere och gör montaget smidigt. Ett tidlöst och prisvärt räcke!

WICSTYLE - Aluminiumdörrar för alla miljöer

WICSTYLE dörrar bygger på mångårig erfarenhet av byggsystem för dörrar. Samtliga dörrtyper är modul-uppbyggda vilket betyder att alla dörrvarianter är baserade på en och samma stomme.den 17 januari 2018

Leverans till framtidens bostäder

Vallastaden är en ny stadsdel i Linköping där 40 aktörer fått sätta sin egen prägel på sammanlagt 1000 bostäder. Stadsdelen, som var utställningsplats för bo- och samhällsexpo 2017, ger en bild av framtidens boende. I kvarteret Integrationen och Illustrationen ligger sex modulbostadshus från Moelven Byggmoduler, alla med detaljer från Weland Aluminium.

– Det här var ett stort uppdrag där vi fick lösa allt som satt utanpå fasaden. Både räcken, standardbalkonger, specialdesignade balkonger och loftgångar med pelare som sträcker sig längs fasaden, säger Peter Wieslander, konstruktör på Weland Aluminium.

Fem av husen har balkonger som sitter 100 mm från fasaden. Vilket gör att de ser svävande ut Loftgångarna har också en specialkonstruktion med pelare längs fasaden, istället för traditionellt placerade i ytterkant med loftgången. Det sjätte huset har mer traditionella balkonger.

Vallastaden Linköping

 

Weland Aluminium AB

Weland Aluminium AB är ett tillverkande företag med inriktning mot industrin, väg och vatten samt byggnadsindustrin. Vårt breda sortiment omfattar produkter som industriräcken, modulräcken, handikappramper, balkongräcken och balkonger av aluminium, stål och betong. Detta kompletteras med inglasningssystem. Raka trappor av aluminium ingår också i tillverkningsprogrammet.

Ladda ner vår nya broschyr

Balkongräcken för nyproduktionVår nya broschyr "Balkongräcken för nyproduktion" är full med inspirerande bilder och smarta lösningar.

Beställ eller ladda hem den här