Ledig tjänst

Med egen utveckling och tillverkning i egen fabrik och inom koncernen kan vi skräddarsy effektiva lösningar som ger våra kunder nya konkurrensfördelar. För att kunna tillgodose våra kunders behov och möta framtiden behöver vi nu förstärka vår stålavdelning med en konstruktör.

Nordbygg

Weland Aluminium ställer ut på Nordbygg den 10-13 april. Nordbygg är mässan som ger dig ett säkert grepp om utvecklingen inom bygg-, VVS-och fastighetsbranschen.

Lediga tjänster

Weland Aluminium går för högtryck och utökar fabriken med 5 000 nya kvadratmeter i Alvesta. Vi växer inom alla segment och för att möta framtiden behöver vi förstärka med ytterligare personal.

Vardagsrum

Flytta ut dina aktiviteter till balkongen när vädret tillåter det.

Är du orolig för en dålig sommar? Då kan vi erbjuda fina balkonginglasningar.

Matsal

Förvandla din balkong till bostadens centrala mötesplats under varma dagar. Inred med flexibilitet så kan balkongen få stor funktion både till vardags och fest.

Ute fast inne

Med en balkonginglasning blir din balkong ett härligt uterum. Du kan sitta på balkongen i ur och skur - dessutom förlänger du säsongen med flera månader.

Gott om luft

Våra spröjsräcken ger ett luftig intryck samtidigt som vikten hålls nere och gör montaget smidigt. Ett tidlöst och prisvärt räcke!

WICSTYLE - Aluminiumdörrar för alla miljöer

WICSTYLE dörrar bygger på mångårig erfarenhet av byggsystem för dörrar. Samtliga dörrtyper är modul-uppbyggda vilket betyder att alla dörrvarianter är baserade på en och samma stomme.den 18 mars 2019

Bästa leverantör 2018

Weland Aluminium AB har av JM utsetts till bästa leverantör 2018 i kategorin Inredning. Den 18 mars tar representanter för Weland Aluminum emot utmärkelsen på JMs huvudkontor i Stockholm.

Med en balkong från Weland Aluminium kan du skapa en central mötesplats för varma dagar. Som ett café med utsikt, ett par våningar upp. Här kan både barn och vuxna samlas och njuta av gemenskap och det vackra vädret. Inred med flexibilitet så kan balkongen få stor funktion både till vardags och fest. Är du orolig för en dålig sommar? Då kan vi även erbjuda fina balkonginglasningar som förlänger utesäsongen.

Eller varför inte låta balkongen bli din trädgård? Här kan du odla tomater, jordgubbar, sallad eller vad som önskas. Blommorna och plantorna bildar en härlig grönskande inramning när du sitter och tar en fika, från tidig vår med de första lökväxterna till sommarens härliga grönska.

Balkonger från Weland Aluminium

 

Weland Aluminium AB

Weland Aluminium AB är ett tillverkande företag med inriktning mot industrin, väg och vatten samt byggnadsindustrin. Vårt breda sortiment omfattar produkter som industriräcken, modulräcken, handikappramper, balkongräcken och balkonger av aluminium, stål och betong. Detta kompletteras med inglasningssystem. Raka trappor av aluminium ingår också i tillverkningsprogrammet.

Ladda ner vår nya broschyr

Balkongräcken för nyproduktionVår nya broschyr "Balkongräcken för nyproduktion" är full med inspirerande bilder och smarta lösningar.

Beställ eller ladda hem den här