Ledig tjänst: Säljare

Är du redo för en ny utmaning inom försäljning? Vi är inne i en expansiv fas och för att möta framtiden och tillgodose våra kunders behov söker vi nu en lösningsorienterad och resultatdriven säljare till vår fortsatta tillväxt.

Ledig tjänst

Med egen utveckling och tillverkning i egen fabrik och inom koncernen kan vi skräddarsy effektiva lösningar som ger våra kunder nya konkurrensfördelar. För att kunna tillgodose våra kunders behov och möta framtiden behöver vi nu förstärka vår stålavdelning med en konstruktör.

Nordbygg

Weland Aluminium ställer ut på Nordbygg den 10-13 april. Nordbygg är mässan som ger dig ett säkert grepp om utvecklingen inom bygg-, VVS-och fastighetsbranschen.

Lediga tjänster

Weland Aluminium går för högtryck och utökar fabriken med 5 000 nya kvadratmeter i Alvesta. Vi växer inom alla segment och för att möta framtiden behöver vi förstärka med ytterligare personal.

Vardagsrum

Flytta ut dina aktiviteter till balkongen när vädret tillåter det.

Är du orolig för en dålig sommar? Då kan vi erbjuda fina balkonginglasningar.

Matsal

Förvandla din balkong till bostadens centrala mötesplats under varma dagar. Inred med flexibilitet så kan balkongen få stor funktion både till vardags och fest.

Ute fast inne

Med en balkonginglasning blir din balkong ett härligt uterum. Du kan sitta på balkongen i ur och skur - dessutom förlänger du säsongen med flera månader.

Gott om luft

Våra spröjsräcken ger ett luftig intryck samtidigt som vikten hålls nere och gör montaget smidigt. Ett tidlöst och prisvärt räcke!

WICSTYLE - Aluminiumdörrar för alla miljöer

WICSTYLE dörrar bygger på mångårig erfarenhet av byggsystem för dörrar. Samtliga dörrtyper är modul-uppbyggda vilket betyder att alla dörrvarianter är baserade på en och samma stomme.den 2 juli 2019

Tilldragande balkonger till hyresfastighet i centrala Halmstad

Weland Aluminium har levererat balkonger och balkongräcken till ett hyresrättshus i centrala Halmstad. Tillverkning, leverans och montage av balkongerna har skett under ett par månader i slutet av förra året och i början av 2019.

Det är MTA Bygg och Anläggning som byggt om fastigheten i kvarteret Hjärtat med 48 nya hyresrätter. De nya lägenheterna har byggts dels i den befintliga gamla byggnaden och dels i en påbyggnad ovanpå.

Till fastigheten har Weland Aluminium levererat 45 balkonger. Merparten av balkongerna har ett lite ovanligt och intressant utseende med svarta räcken och svart glas. Förutom de rektangulära balkongplattorna med aluminiumstomme är sex stycken balkongplattor i radie och går över hushörnen. På den sida som vetter mot Storgatan har bygglovet tillåtit något mindre djupa balkonger med spröjsräcken. Weland Aluminiums balkonger finns på plan 2,3 och 5 samt räckena på våningarna 2, 3, 4 och 5.

Aluminiumbalkongplattorna och balkongräckena har tillverkats av Weland Aluminium. En del ingående komponenter i balkongerna, såsom stålramar och stålgavlar, är tillverkade av Weland AB och Häfla Bruk.

Fastigheten Hjärtat 1 ligger ut mot Nygatan, Klammerdammsgatan och Storgatan i Halmstad. Tillbyggnaden har utförts på uppdrag av Olssons Skog & Fastigheter som äger fastigheten.

Fastigheten Hjärtat 1, Halmstad

 

Weland Aluminium AB

Weland Aluminium AB är ett tillverkande företag med inriktning mot industrin, väg och vatten samt byggnadsindustrin. Vårt breda sortiment omfattar produkter som industriräcken, modulräcken, handikappramper, balkongräcken och balkonger av aluminium, stål och betong. Detta kompletteras med inglasningssystem. Raka trappor av aluminium ingår också i tillverkningsprogrammet.

Ladda ner vår nya broschyr

Balkongräcken för nyproduktionVår nya broschyr "Balkongräcken för nyproduktion" är full med inspirerande bilder och smarta lösningar.

Beställ eller ladda hem den här